Een keuken op maat

Wij ontwerpen en leveren uw keuken geheel volgens uw wensen, waarbij wij niet gebonden zijn aan vaste maten. Alles wordt in onze moderne werkplaats op maat gemaakt. U heeft dus altijd een unieke keuken. Wij maken keukens in alle soorten en maten voor alle segmenten van de markt. Alles wordt netjes bezorgd en geïnstalleerd door ons team van monteurs. 

Kwaliteitsgarantie voor uw maatkeuken

Als u uw keuken gaat vernieuwen of renoveren wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen koken en genieten van uw keuken. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden binnen de afgesproken termijn gerealiseerd zijn. De keuken wordt geheel gebruiksklaar opgeleverd. Ook omliggende werkzaamheden zoals aanbrengen van tegels, veranderen van stopcontacten etc. kunnen wij verzorgen. Bij al onze werkzaamheden staan kwaliteit en liefde voor ons vak bovenaan. 

Uw unieke keuken

Ons uitgangspunt is u te voorzien van een keuken die niet alleen aansluit bij uw smaak en wensen, maar ook past bij de rest van uw interieur. Het is mogelijk dat we bij u aan huis komen om de ruimte te bekijken, zodat u ook een goed advies krijgt over het bouwtechnische gedeelte.

Aan de hand van een duidelijke 3D-tekening krijgt u een goed beeld hoe uw droomkeuken eruit gaat zien. Hierover adviseren wij u  op professionele wijze in een gemoedelijke sfeer.

Uiteraard wordt een ruimte door ons ingemeten alvorens we aan de slag gaan om de keuken te maken. Zo krijgt u uw gewenste keuken, speciaal voor u op maat gemaakt.

Laat uw droomkeuken in 3d ontwerpen


keukenaccessoires Van der Dussen Maatkeukens

Keukenaccessoires

Bent u op zoek naar een passend afvalsysteem of een nieuwe kraan? Ook voor nieuwe keukenaccessoires kunt u bij ons terecht. 

 

Ontwerp uw eigen droomkeuken

Neem contact op